Jeugd presteert geweldig op NK Klootschieten.

Succes op NK klootschieten voor KV de Toekomst.

Op zondag 11 juni namen Sem Kristen en Thijmen Verboom van KV de Toekomst deel aan het Nederlands Kampioenschap klootschieten bij KV Beuningen in Beuningen. Onder mooie weersomstandigheden hebben zij allebei een goede prestatie neergezet.

Sem Kristen behaalde op het onderdeel straat de 3e plaats. Met 8 schoten en 21 meters wist hij de afstand van 500 meter te overbruggen. Op de onderdelen veld en zetten behaalde hij respectievelijk de 7e en 5e plaats.

Thijmen Verboom werd 5e op het onderdeel straat. Op de onderdelen veld en zetten wist hij beide de 1e plaats te bemachtigen. Op het veld heeft Thijmen met vijf worpen 341,15 meters gegooid. Zijn verste worp met zetten was 27,09 meters.

Allround werd Thijmen 2e plaats en Sem 4e. Een erg knappe prestatie van deze twee jonge jongens!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.