Dames 1 Kampioen

Dames 1 Kampioen

Op dinsdag 11 juli werden de laatste wedstrijden gepeeld van de competitie. De Toekomst 1 won deze laatste wedstrijd met 3-0. Het 2e damesteam was vrij gepland door een oneven aantal teams in hun klasse en het 3e damesteam verloor met 2-1.

Het 1e dames team werd kampioen in de 1e klasse. Nadat zij in 2013, 2014 en 2015 achtereenvolgens het kampioenschap wisten binnen te halen moesten zij afgelopen jaar genoegen nemen met een lagere plaats. Dit jaar is het wel ruimschoots gelukt. Het team bestond uit Kim Schurink, Richelle Ter Heege-IJland, Lindsay Leussink en leidster Maaike Haamberg.

Het 2e dames team werd 4e in de 3e klasse. Het 3e team werd 4e in de 5e klasse.

Zoals gewoonlijk wordt deze laatste avond afgesloten met een hapje en een drankje in het clubgebouw voor alles damesleden van onze vereniging. Het 1e damesteam kreeg namens het damesbestuur een presentje voor het behaalde kampioenschap.

Ook werden Kim Schurink en Richelle Ter Heege-IJland in het zonnetje gezet voor hun behaalde prijzen op het NK. Tevens schreef Kim een nationaal record op haar naam.

Van linksboven naar rechtsover: Richelle, Lindsey, Kim en Maaike

De dames van Oud Ootmarsum hadden ook nog een leuk presentje voor het 1e team, zij waren ook aanwezig tijdens het gezellig samen zijn.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.