BoesCoolFit/Cultuur

Kom op zondag 24 september allemaal naar de sport en cultuurmarkt op het Thij college aan de Thijlaan Oldenzaal. De markt start om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur

Met de sport en cultuurmarkt willen we de kinderen kennis laten maken en enthousiasmeren voor sport en cultuur in Oldenzaal. Sport en cultuur verbindt, maakt kinderen blij en ontwikkelt creativiteit bij kinderen en zorgt voor sociale cohesie. ‘Samen beleven’ en ‘ontwikkelen’ van je creatieve en sportieve talenten draagt daaraan bij.
Naast alle activiteiten voor kinderen zijn er ook activiteiten voor jongeren, volwassenen en ouderen.

Wat kan je allemaal zien en doen aan sport tijdens de sport en cultuurmarkt?
Wil je tennissen in een sport jumper, kijken naar demonstraties free running, een opslag leren voor tafeltennis, meedoen met een spel hockey, meedoen met jumping fitness, kijken en meedoen met aikido, judo, taekwondo, meedoen het spel klootschieten, een wedstrijd handbal meespelen, meedoen met voetbal, een echt belevingsspel spelen, meedoen met fitness lessen, kijken naar de turn demonstratie van Oldenzaal, meedoen aan hiphop en streetdance workshop, meedoen aan survival oefeningen of als volwassene/oudere deelnemen aan een les stoelyoga?

Wat kan je allemaal zien en doen aan cultuur tijdens de sport en cultuurmarkt?
Wil je een instrument proberen of een liedje leren spelen, zien hoe echte prinsessen dansen, een echt verhaal leren vertellen, kijken naar een dansdemonstratie, zien hoe een midwinterhoorn gemaakt wordt, een broodje bakken boven een vuurtje, leren hoe je fantasy tekent, meedoen aan het kinderkookeiland, kijken naar verschillende bandjes of op de foto met een van BoesCoolFit of BoesCoolTuur ambassadeurs?

Naast alle demonstraties en workshops zijn er kraampjes van Impuls, Kaliber, Standstheater de Bond, het Palthehuis, de Bibliotheek en sportcentrum Vondersweide.

Kijk op het tijdschema waar en wanneer alles plaats vindt.

Win verschillende prijzen in de Loterij: gesigneerde gadgets van Sanne en Lieke Wevers, Bjorn Kuipers, Tom Veelers, kaarten voor een voetbalwedstrijd en nog veel meer. De hoofdprijs: een luchtballonvaart die om 18.00 vertrekt vanaf de sport en cultuurmarkt.

We nodigen jullie allemaal uit om mee te doen met de finale activiteit: het grootste zomer sneeuwballen gevecht van Oldenzaal!

Tot zondag 24 september op het Thijcollege aan de thijlaan in Oldenzaal.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.