Jeugd

Trainingsavond

De jeugd wordt iedere maandagavond getraind. De training staat onder leiding van: Sabine Broenink, Jonny Klok en Tonnie Haamberg en start om 18:30 uur. Voor informatie kun je terecht, bij een van trainers. Zij vormen ook een gedeelte van het jeugdbestuur

Voor iedereen jonger dan 18 jaar is het mogelijk om een keer mee te trainen. De trainers stellen het wel op prijs dat je dit van tevoren meldt.

Jeugduitje

Zaterdag 5 juli was het zover, het jaarlijkse uitstapje van de jeugd met alle jeugdleden, jeugdleid(st)ers en het jeugdbestuur. Dit jaar gingen we met de huifkar op stap.
We reden via het Boerskotten naar de Lutte. Bij ’t Loaboerke hadden we een kleine pauze, hier kregen we allemaal een lekker schepijsje.
Daarna reden we via het bos naar klootschietersvereniging Java in Losser. Hier deden we boerengolf. Dit was een groot succes.

Op de terug weg naar de kantine reden we via het Haagse bos. Op een gegeven moment hadden we een kleine hinder, een groot hek.
Maar dankzij de mannen en de boswachter konden we weer verder.
Na afloop was er een lekkere barbecue met iedereen en de ouders die nagekomen waren. Al met al een geslaagde dag met goed weer!

 

Jeugdleden KV de Toekomst naar NK

Zondag 15 juni nemen vier jeugdleden van klootschietersvereniging de Toekomst uit Oldenzaal deel aan de Nederlandse Kampioenschappen bij KV Lattrop/Breklenkamp in Lattrop.

007

Naomi Ter Halle categorie 1, neemt deel aan de onderdelen straat, veld en zetten. Romy Bonnes categorie 4, neemt deel aan de onderdelen veld en zetten. Rick Bulthuis en Maaike Haamberg categorie 4, nemen beide deel aan alle onderdelen: straat, veld en zetten.

– Op vrijdag 23 mei waren de zetwedstrijden bij KV de Toekomst.Thijmen Verboom is 1e geworden in zijn leeftijdscategorie van de jongens. Hij gooide maarliefst 14,68 meter ver, bijna 2 meter verder op nummer 2. Een hele knappe prestatie.

IMG-20140523-WA000420140523_193614

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.